Renovering

Sådan renoverer vi

Test af brugte maskiner

Her på “Nettet” kan du læse om et firma der sælger renoveret industri vaskemaskiner fra kroner 4.995

Kan det nu være rigtigt. Nej det kan det selvfølgelig ikke. Når en vaskemaskine skal renoveres, og holde i mange år, skal hovedlejerne udskiftes, og herefter alle andre sliddele, såsom kontaktorer, varmelegemer, lugelås, lugepakning, støddæmpere, vandventiler, niveauslange og bundventil for afløb. Ydermere skal der ny sæbeskål på, og maskinen skal adskilles og rengøres indvendig. Så er maskinen renoveret.

Blot udskiftning af hovedlejer med nye tætningsringe på 7 kg. vaskemaskine vil tage 1 mand 4 timer. Hertil kommer reservedelene der alt ialt løber op i mindst 4000 kroner. Hertil kommer så teknisk rengøring af vaskemaskinen der tager 1 mand ca. 3 timer, samt alle de andre sliddele der skal udskiftes.

Du bør forlange en tjekliste hvor det er anført hvilket dele der er udskiftet på en renoveret maskine, og hvorpå er anført fabrikat og serienummer.​

Viborg Vaskerimaskiner hovedrenoverer alle vaskemaskiner, og tørretumbler m.v. med fuld garanti 1 år, samt 5 år på vaskemaskinernes hovedlejer. Garantien dækker arbejdsløn, reservedele, og kørsel. Altså 100% garanti.

Når en maskine kommer på Viborgs fabrik, gennemses den visuelt af vores teknikere. Er den grim og har kørt for mange vaske, og er hovedlejerne defekte, kasseres den. Består maskinen den visuelle test kommer den på prøvestand, hvor alle sliddele testes. Efter denne test går maskinen på rullebånd og bliver adskilt. Alle sliddele udskiftes, og maskinen rengøres ind-og udvendig, og den kommer atter på prøvestand for godkendelse, og indpakkes til levering. Dette er din og vores sikkerhed for, at den maskine du vælger, fungerer perfekt mange år i fremtiden uden problemer, hvorfor vi giver 100% fuld garanti på alle renoverede maskiner, og 5 års garanti på alle hovedlejer som udskiftes. Når du køber maskiner hos Viborg får du en tjekliste sammen med garantibeviset. På tjeklisten kan du se hvad der er udskiftet, og det er din kontrol og sikkerhed for, at maskinen èr hovedrenoveret.

Hvis der eksempel sidder en helt ny afløbsventil i en brugt maskine, bliver den selvfølgelig ikke udskiftet, men den bliver adskilt og rengjort​.

Når du vælger Viborg Vaskerimaskiner er du sikker på ikke, at købe katten i sækken. Læs vores referenceliste og exportlande.

Klik her for at se vores renoverede industri vaskermaskiner, eller klik her for at se vores renoverede industri tørretumblere.​

En lille “krølle på halen”

Viborg Vaskerimaskiner er nok den eneste virksomhed, for brugte vaskerimaskiner, der jævnligt modtager gaver, blomster og vin, og takkebreve, fra kunder der er yderst tilfreds med de maskiner de har modtaget.

Det er vi rigtig stolte over.

Med Venlig Hilsen
Viborg Vaskerimaskiner

Vaskemaskiner på rullebånd