Service

Vaskemaskine service med stor effektivitet

Har du brug for en dygtig tekniker, der har forstand på industri vaskemaskiner, tilbyder vi grundig og professionel service i hele Danmark. Vi er et erfarent firma, der har ydet service på mange vaskerimaskiner gennem årene siden 1974, hvorfor vi har set de fleste skader og fejl. Vi kan derfor hurtigt finde frem til, hvad der er galt samt udbedre fejl.

Vi yder altid grundig service med rettidig omhu, så din maskine dur igen i mange år. Har du brug for service, sker det altid inden for 24 timer efter, at du har ringet. Er det et akut problem, kan du ringe mellem 8-9, hvor vi som regel vil komme samme dag.

Professionelle teknikere

Når du har bestilt vaskemaskine service hos os, kommer der er en fagligt kompetent og professionel tekniker ud, som kan servicere din maskine på stedet. Vi har massevis af erfaring med langt de fleste maskiner, og vi ligger inde med originale reservedele, såfremt din maskine har brug for eksempelvis ny rem, vandventil, eller en ny motor.

Kvaliteten af vores arbejde er altid i højsæde, så du får en professionel tekniker ud, der kan reparere dit produkt. Vi har til hensigt at kunne udbedre alle fejl, så du igen kan fortsætte brugen af din vaskemaskine eller tørretumbler.

God service på alle maskiner

Har du en gammel vaskemaskine, der ikke fungerer, som den burde, kan vi hurtigt og effektivt assistere dig med en grundig vaskemaskine service i høj kvalitet. Vi er meget imødekommende mennesker, som har stor forståelse for, at du har behov for, at din maskine kommer til at virke hurtigst muligt. Derfor kan du være sikker på altid at få en rigtig dygtig fagmand ud, som kan hjælpe dig godt videre.

Fragt deles til brofaste øer i Danmark

Omkostninger ved fragt deles mellem sælger og køber til købers dør. Vi sender alle vores maskiner med DSV fragt international, alt er forsikret under fragt.

Fragt til dør betyder, at fragtmanden afsætter maskinen ved din dør eller kantsten. Ønsker du eksempel maskinen skal i en kælder, eller andet, må du selv aftale dette med fragtmanden. Nogle Fragtmænd er flinke, og kører gerne en maskine i evt. kælder.

Vi har forsikret maskinerne til din dør, hvorfor det er vigtigt du efterser maskinen for evt. skader før du underskriver for modtagelsen. Er der evt. skader på maskinen skal dette påføres fragtbrevet, ellers dækker vores forsikring ikke.

Betalingsbetingelser:

Betaling er altid netto-kontant ved ordre, eller efter aftale pr. faktura. Vi modtager mobilePay og web-bank samt elektronisk betaling, og selvfølgelig stadig kontanter i Danske kroner eller Euro.

Garanti:

BEMÆRK: Alt garanti gælder kun i Danmark.

Færøerne, Grønland, og beslægtet, gælder kun efter særlig aftale og kun skriftligt.​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Bestil service på maskiner

Udfyld venligst nedenstående formular, således at vi kan hjælpe dig på bedste vis ift. ​service af dine maskiner.

Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt – På forhånd tak!