Viborg Total

Nyt vaskeri kvit og frit med Viborg Total

Du har ejendommen – Viborg har maskinerne.

Viborg Vaskerimaskiner stiller et skræddersyet og komplet vaskeri til rådighed – uden at du skal have en krone op af lommen.

Vi kalder løsningen Viborg-Total og kan tilpasse konceptet til store som helt små vaskerier.

Med en Viborg-Total løsning tager vi hånd om alt lige fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem til montering og løbende vedligehold – helt frem til selve administrationen af vaskeriet og afregningen med vaskeriets brugere.​

Fordele for indehaver og administration

 • Ingen investering i maskiner, betalingssystem mv.
 • Erfaren rådgivning og ledelse gennem hele forløbet
 • Ingen administration med vaskeriet
 • Ingen omkostninger til løbende service og vedligehold
 • Lavere vand- og energiforbrug med renoverede maskiner
 • Tilfredse brugere

Fordele for brugere

 • Fri udlevering af vaskekort hvilket gør det nemt at komme igang
 • Brugervenlige og moderne maskiner, miljøvenlig og skånsom vask
 • Billigere priser på f.eks. vask og tørring
 • Betalingssystem med mulighed for kort, polet, mønt. mv.
 • Pænt og altid funktionelt vaskeri
 • Hurtig service inden for 8 arbejdstimer

Med Viborg-Total, får du en professionel total løsning med optimal brugervenlighed, vand og strøm besparende programmer samt hurtig service

-​Alt udført med rettidig omhu……

Erfaren rådgivning gennem hele forløbet.

Viborg står for alt lige fra begyndelsen af planlægnings fasen, og til det færdige vaskeri står klart til brug. I samarbejde med indehaver/administrator finder vores teknikker frem til den optimale sammensætning af vaskerimaskiner og betalingssystem.

Vi demonterer det eksisterende vaskeri og gør lokalet klart til det nye. Investeringen i vaskemaskiner, tørretumblere, betalingsystemer m.v. står Viborg for, og vores erfarne teknikkere sørger for vand, el og naturligvis for den endelige montering og klargøring af det nye vaskeri.

Inden vaskeriet tages i brug, inviterer vi beboerne til demonstration af vaskeriet, hvor de sammen med en Viborg teknikker har mulighed for at prøve de nye maskiner og systemer.

Vedligeholdelse og administration.

Afhængig af den enkelte forenings ønsker varetager Viborg gerne helt eller delvist vedligeholdelse og administration af vaskeriet. Vores mange års erfaring indenfor området betyder at vi målrettet og effektivt kan sikre jer optimal vaskeridrift.

Indtægtfordeligen bestemmes af den enkelte aftale.

Indtægterne fra vaskeriet tilfalder, efter en aftalespecifik fordelingsnøgle, henholdsvis indehaver/administration og Viborg Det er typisk parametre som vaskepriser, tørrepriser og afholdelse af udgifter til el og vand, der kan variere, og som har betydning for fordelingsnøglen.

Hurtig og effektiv service.

Skulle uheldet være ude, og der opstår behov for service til en af vaskeriets maskiner, vil der komme en Viborg teknikker og udbedre fejlen indenfor 8 arbejdstimer.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.